<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9990934\x26blogName\x3dKinky+afro\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kinky-afro.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kinky-afro.blogspot.com/\x26vt\x3d-3285602111113824810', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

2005-06-12

Får Vapnet mitt öra att värka?

Jag har fått något i örat. Det är inte en vaxpropp eftersom jag är renlig och använder Cerusol med jämna mellanrum. Det är antingen en hörselgångsinflammation eller så är det sviterna av att ha lyssnat på Vapnets skiva. För alla som undrar är Vapnet en kille från Östersund som är något av Jämtlands Po Tidholm: väldigt lokalpatriotisk och rätt kass.

Men eftersom musiken är så hopplöst mesig och ghey är det nog hörselgångsinflammation trots allt. En kille som Vapnet har när allt kommer omkring inte vad som krävs för att fucka med mina öron.